​Bij welke zorgaanbieders kan ik terecht?

In Vergelijk en Kies ziet u met welke zorgaanbieders wij een contract hebben. Wel zo handig! Want kiest u voor gecontracteerde zorg? Dan bent u verzekerd van goede zorg en voorkomt u dat u een lagere vergoeding krijgt.

Contractinformatie 2015

Met een aantal zorgaanbieders zijn we nog in gesprek over het contract voor 2015. Zodra we het contract gesloten hebben, passen we de contractinformatie in Vergelijk en Kies aan.

​Waardeer uw zorgaanbieder

Wij willen samen met zorgaanbieders goede zorg stimuleren. En u kunt hierbij helpen! Hebt u zelf een goede of een minder goede ervaring met een zorgaanbieder? Deel uw ervaring en suggesties. U helpt hiermee ook andere verzekerden bij het maken van hun keuze. Bedankt!

Informatie voor zorgaanbieders

Bent u een zorgaanbieder? En ziet u dat uw contactgegevens niet kloppen? Geef dit dan door aan Vektis. Staat uw wijziging na 5 weken nog niet in Vergelijk en Kies? En wel in Vektis? Neem dan contact met ons op.

Zorgen dat u zeker bent van goede zorg

De zorg in Nederland is goed, maar er zijn verschillen tussen zorgaanbieders. Daarom gaan we met hen in gesprek om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. En sluiten we in 2015 voor een aantal behandelingen alleen contracten met zorgaanbieders die voldoen aan onze normen.​